Menu

Over

Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt een online bedrijf en wil graag op een voorspelbare en consistente manier geld verdienen maar dit krijg je maar niet voor elkaar,
  • Je voelt je overdondert door de wirwar aan informatie die te vinden is,
  • Je weet gewoon niet waar je moet beginnen en waar je de juiste informatie kunt vinden.

Maar het allerliefst wil jij gewoon je eigen keuzes maken en hier voldoening uit halen, oftewel: een gouden leven leiden! 

 

Ik snap je heel goed! Dan ben je hier aan het juiste adres!

Mijn naam is Daniëlle en op Leef Goud.nl deel ik al mijn kennis over resultaat behalen voor je online bedrijf. Dit doe ik door al mijn kennis te delen over de psychologie van het verkopen en hoe je dit bij e-mailmarketing toepast. Het resultaat? Dat jouw doelgroep staat te springen om bij je te kopen!

Dit zal ik allemaal op een concrete en bondige manier doen: geen vage artikelen waarvan je na die tijd nog steeds niet het idee hebt dat je informatie rijker bent geworden, haha! 

 

Danielle leefgoud.nl

Over mijzelf

Tijdens mijn studie bedrijfskunde aan de universiteit werd mij al snel duidelijk dat ik niet het ‘gewone’ werkende leven in wilde, ondanks dat iedereen om mij heen wel van een corporate-baan droomde. Elk studiejaar zag ik als een jaar dichter bij het ‘einde’, waar je leuke leven eindigt en in de sleur terechtkomt. 

 

Ongeveer twee jaar geleden kwam ik in contact met een heel speciaal persoon die ook bij mij op de studie zat: zij liet mij kennismaken met het feit dat iedereen zijn eigen leven creëert, je zelf instaat voor de keuzes die je maakt en je algehele bewustzijn.

Ik ben me toen meer gaan verdiepen in deze materie en besloot om tijdens mijn studie al bezig te gaan met het opbouwen van een bedrijf voor mezelf: dit werd een webshop in babyspullen, wat verrassend goed liep!

Maar.. het duurde een hele poos voordat ik op dit punt kwam..

Ik had namelijk erg veel last van belemmerende gedachtes en ik durfde niet zo goed. Ik had het idee dat ik al ‘te laat’ was en dat iedere markt al verzadigd was. 

Tot ik op het punt kwam om het gewoon te doen en besloot me onder te dompelen in de informatie. Ik had mezelf een tijdsbestek gegeven waarin ik gewoon zou doorgaan, ongeacht wat het resultaat was. 

Daniëlle in bulletpoints:

  • Houdt van zwarte koffie 
  • Gaat graag naar de Basic-Fit 
  • Is een vegetariër met een voorliefde voor feta-kaas 
  • Vindt reizen met haar vriend enorm leuk: zie deze foto’s uit onze reis door Marokko!
  • Kan enorm genieten van oude muziekhits  
  • Vindt Friends de beste serie ooit gemaakt 

Ik zal er alles aan doen om op Leef Goud.nl waardevolle en informatieve artikelen met je te delen en ik hoop dat jij net zo enthousiast na het lezen bent als ik en dat je er resultaat mee behaalt!

Want mijn motto is: Leef Goud! 

 

P.S. Omdat ik het zo leuk vind dat je op deze website bent, heb ik alvast een gratis e-book opgesteld waarin jij leert hoe je onweerstaanbare titels voor je content schrijft! Als bonus krijg je ook een heleboel voorbeeldzinnen die ervoor zorgen dat jouw tekst verslavend is om te lezen!